SuomiEnglishSvenska

Bakat enligt det ursprungliga receptet

Ekologiska knäckebröd som bakats för hand

Smakupplevelser av knäckebröd

Produkter

Knäckebröd med fänkål

I Åbys knäckebröd med fänkål kan du känna fänkålfrönas anislika smak. Knäckebröd med fänkål är en nyhet för år 2014, som har erövrat speciellt vänner av franskt knäckebröds hjärtan. Kryddfänkål rekommenderas ofta tillsammans med fisk, och av våra recept passar speciellt rom och kräftstjärtar utmärkt ihop med fänkålsknäckebröd.


Knäckebröd med vallmofrö

Vallmofrön ger Åbys knäckebröd en mild smak av nötter. Vallmons blommor är kända som dekorationsfrön, och de ger knäckebröden ett vackert utseende och knäckebrödssmakaren en ny upplevelse. Som finländarnas favorit passar vallmofröknäckebrödet speciellt bra med stekta kantareller smaksatta med tryffel.


Knäckebröd med kummin

Speciellt i tysktalande områden och i Norden är kummin en omtyckt krydda, som även har hittat sin plats bland Åbys knäckebröd. Kumminfrönas karakteristiska smak passar mycket bra ihop med olika ostar. Prova som sådant med smör eller servera tillsammans med en ostbricka.


Våra säsongsprodukter

I juletider gläder vi alla knäckebrödsvänner med våra pepparkakssmakande knäckebröd. Pepparkaksknäckebröden passar bra till mysiga juliga kvällsstunder eller att servera på lillajulen tillsammans med söta och saltiga tilltugg. Prova den klassiska kombinationen av pepparkaka och blåmögelost med ett lite lättare pepparkaksknäckebröd.

Under kräftsäsongen från slutet av juli till början av november säljer vi knäckebröd med dillsmak, till kräftälskarnas och kräftkalasens stora glädje. De dillkryddade knäckebröden passar till såväl fisk som kräftor, men du kan bli glatt överraskad om du provar olika fyllningar, t.ex. anka.